Tortuga.

Så har dekksguten Ronny kommet og gått. Han fikk med seg en liten rundtur til øyene Coche og Tortuga. Dette er noe av det beste Venezuela har å tilby så han var heldig med valget av besøkstiden sin. Han må bare huske å ta med noen kraftigere reisesyketabletter neste gang så kan han også nyte seilingen mellom disse øyene. 😉

Tortuga er en paradisøy vest for Margarita. Den ikke bebodd, men det finnes noen feriehytter her som rike folk fra Caracas eier. Derfor har øya sin egen flyplass og restaurant!

Feiring av 30års dagen til Trond Eirik ble noe overskygget av at Karl mistet sitt kitebrett samme dag. Det ble noen timer med oppjaget stemning og leting etter brett . Da vi kom tilbake til båten gikk det litt tid før vi “oppdaget” at vi hadde nok en mann i 30 årene ombord. Men vi fikk nå feiret med god vin og god mat alikevel.

Etter at Ronny dro har vi hatt båten til anker i Porlamar. Vi tok oss en tur til Playa El Agua igjen for noen dager men dette var en skikkelig bomtur. Plassen var nesten folketom samt vi begge fikk magesjuke. Først Trond Eirik, og når han ble frisk var det Karl sin tur. Dermed gikk hele Playa El Agua turen og helgen i Porlamar i dass (bokstavelig talt).

Ellers driver vi dagene med å lære spansk og lese bøker. Med all den tiden vi har til rådighet så går det noen bøker i uken. Vi sliter med å finne bøker på engelsk her i Venezuela så snart har vi vært gjennom alle vi har. Vi lurer på om vi bør finne oss en hobby å fordrive tiden med.

Nå er vi i ferd med å planlegge turen videre til ABC øyene (Aruba, Bonaire og Curacao). Vi skal bunkre mat og vann, og reiser avgårde på tirsdag. Regner med å bruke ca 2-3 uker på turen. Vi har planlagt lenger stopp på Tortuga og Los Rogues for å utforske disse paradisøyene før turen går til Bonaire, den første av ABC øyene.

Så dermed sjekker vi ut fra internettet for noen uker.

So long, longgone.

 

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *